Rondvluchten - vlieglessen - luchtreclame - zeppelinreclame - bel 055 32 32 201 - of mail ons
HET HOOG(S)TE PUNT VOOR HEM EN HAAR
 voor slechts € 220,00 (2 pers.)


Onderga het genot van het zelf vliegen en daarna samen genieten in Thermen Bussloo.

     >> Ticket bestellen...

Wat is er nou mooier dan samen te genieten van een hoog(s)te punt in je relatie. Dit originele arrangement biedt dit voor hem en haar en samen.

U wordt ontvangen bij RONDVLUCHTENCENTRUM–TEUGE.NL SKY SERVICE NETHERLANDS op vliegveld Teuge (tussen Apeldoorn en Deventer). Centraal gelegen in het midden van het land met een prachtige natuur in de vorm van de prachtige Veluwe en de IJsselvallei. 

Goed met eigen vervoer te bereiken vanuit het zuiden en noorden via de A50 en vanuit het westen en oosten via de A1.

Het arrangement bestaat uit twee gedeelten, een stukje inspanning en daarna ultiem ontspannen met z’n twee.

U krijgt als eerste een kleine theorie-uitleg van hoe een vliegtuig vliegt, en daarna mag u onder begeleiding van de instructeur zelf het luchtruim gaan kiezen. Een van u beiden gaat voorin naast de instructeur, de ander neemt achterin plaats.
Het is net als de eerste autorijles, u mag alles zelf doen met uit zondering van de bijzondere verrichtingen. De bijzondere verrichtingen, het starten en landen, laten wij dan ook graag liever over aan onze ervaren gastheren en -vrouwen.

De vlucht vertrekt vanaf Teuge voor een vlucht van 30 minuten. Diegene die voorin zit mag de stuurknuppel hanteren.

Demy's eerste vliegles in Teuge:
 
Voor slechts € 20 maken wij voor u
een DVD in HD-kwaliteit.
Deze zenden wij u per post toe.

   
De Cessna 172 vliegtuigen waarmee u gaat vliegen

De route zal gaan naar het prachtige recreatiegebied Bussloo, waarbij u de stranden en natuurlijk de Thermen Bussloo van bovenaf gaat inspecteren, of wanneer u liever de prachtige tuinen van het Paleis Het Loo wilt zien van bovenaf, dan kan dit natuurlijk ook. Per slot van rekening bent u “de commander” van het vliegtuig.

Na de landing ontvangt u niet alleen een luchtdoopcertificaat, maar ook een 2-tal toegangsbewijzen voor dit prachtige ontspanningsoord gelegen op het recreatiegebied.

THERMEN BUSSLOO is één van de meest exclusieve sauna-, beauty- en spa-resorts van Nederland. Het chaletachtige wellness-resort met maar liefst 5 hectare grond is rustiek gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn), te midden van bossen, stranden en uitgestrekte weidevelden.

 

Een bezoek aan Thermen Bussloo is echt de moeite waard. De rust, stilte en ontspannen sfeer maken van de dag een belevenis die u niet snel zult vergeten. Het is een reis van tijdloos genieten waarbij u kennismaakt met verschillende sferen en invloeden uit diverse continenten. U vindt er diverse sauna’s waar u geheel in eigen tempo en keuze gebruik van mag maken.

   

Het arrangement is voor 2 personen en de kosten zijn totaal € 220,00.

Het arrangement bestaat uit:

• vliegles van 30 minuten en 10 minuten theorie
• na afloop een luchtdoopcertifcaat voor de leerlingvlieger
• toegang voor 2 personen van Thermen Bussloo

Van dinsdag tot en met zaterdag. Reserveren is noodzakelijk. Badjas en handdoeken zijn niet inbegrepen.

Reserveren

Dit kan dagelijks van dinsdag t/m vrijdag van 11:00-13:00 en 14:00-17:00 uur op 055–3232201. Op maandag is het vliegbedrijf gesloten.

RONDVLUCHTENCENTRUM-TEUGE SKY SERVICE NETHERLANDS is een door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat aanbevolen vliegbedrijf en beschikt over een Europese Erkenning AOC NL59.

Deze erkenning waarborgt de kwaliteit, continuïteit en veiligheid van de vluchtuitvoering van deze operatie. Bij ons bedrijf bent u door het hebben van deze erkenning wel verzekerd als inzittende van een vliegtuig.

Voor gebruik van dit arrangement in de weekenden, vrijdag t/m zondag, en op feestdagen betaalt u een weekendtoeslag van € 15,00 per ticket.


   >> Ticket bestellen...


Sky Service Netherlands BV
De Zanden 55, 7395 PA TEUGE
Tel: 055-32 32 201

info@skyservicenetherlands.nl

KvK Oost Nederland nr 08149169 - BTW nr: 81.70.237.68.B01


Home | Kadovlieglessen | Rondvluchten | Het Loo | Arrangementen | TICKET BESTELLEN | Luchtreclame | Helikopter | Zeppelins | Vliegopleiding | INSTAP-CURSUS

designed by Sitelight