Rondvluchten - vlieglessen - luchtreclame - zeppelinreclame - bel 055 32 32 201 - of mail ons

NOSTALGISCH EN ROMANTISCH
  voor slechts € 777,00 (2 personen)
Dag arrangement voor 2 personen, inbegrepen:
- 60 minuten vliegen in een Cessna 172 met prive piloot
- keuze uit VW kever of Mercedes 230
- lunch en bezoek aan molen de Zwiep, excl drankjes.
- 60 minuten bubbelen in prive jacuzzi met een fles bubbels
- drie gangen diner voor 2 in restaurant Take Off , excl drankjes

>>> Ticket bestellen...

Beschrijving van het dagprogramma
U wordt om 10 uur ontvangen bij Sky Service Netherlands op vliegveld Teuge. Uw piloot zal onder het genot van een kopje koffie/thee u uitleg geven van hetgeen u kunt gaan verwachten tijdens de vlucht, naast de veiligheidsuitleg ontvangt u ook van hem de route die gevlogen gaat worden, zodat u uw auto rit alvast van bovenaf kan gaan bestuderen.
Diegene die voorin zit naast de vlieger, mag als hij/zij dat leuk vind onderweg ook nog even het stuur overnemen, uiteraard mag u ook gewoon lekker genieten van het panorama onder u.Bij terugkomst staat uw antieke vervoersmiddel voor u te wachten, per kever of mercedes maakt u een prachtige route naar de molen "de Zwiep" te Zwiep, waar u door de molenaar zal worden ontvangen voor een heerlijke lunch. Uiteraard is de gelegenheid daar om de molen van binnen te bekijken en uitleg te krijgen van de werking ervan.
Na de lunch gaat u via de prachtige achterhoek weer richting Teuge, waar u zal worden ontvangen in prive-sfeer om heerlijk een uurtje te bubbelen in uw jacuzzi, een flesje bubbels zal natuurlijk aanwezig zijn.

Ontspannen wandelt u de laatste meters richting restaurant Take Off op vliegveld Teuge, waar u met een heerlijke 3 gangen menu de dag gaat afsluiten.
Voorwaarden arrangement:

U mag met z'n twee niet zwaarder zijn dan 225 kg en niet langer dan 1,90 meter; bij aanmelden op dag van het gebruik dient u een geldig rijbewijs te tonen en het paspoort.(van beiden)
U dient een borgstelling te betalen van € 250,00 voor schade aan het voortuig, deze ontvangt u bij terugkomst retour.
Het arrangement is te gebruiken van 1 maart tot 30 september, reserveren verplicht. Bij reserveren dient u 3 voorkeur data op te geven.

RONDVLUCHTENCENTRUM-TEUGE * SKY SERVICE NETHERLANDS is een door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat aanbevolen vliegbedrijf en beschikt over een Europese Erkenning AOC NL59.

Deze erkenning waarborgt de kwaliteit, continuïteit en veiligheid van de vluchtuitvoering van deze operatie. Bij ons bedrijf bent u door het hebben van deze erkenning wel verzekerd als inzittende van een vliegtuig.

   >> 
Ticket bestellen...
 


Sky Service Netherlands BV
De Zanden 55, 7395 PA TEUGE
Tel: 055-32 32 201
info@skyservicenetherlands.nl
KvK Oost Nederland nr 08149169 - BTW nr: 81.70.237.68.B01


Home | Kadovlieglessen | Rondvluchten | Het Loo | Arrangementen | TICKET BESTELLEN | Luchtreclame | Helikopter | Zeppelins | Vliegopleiding | INSTAP-CURSUS

designed by Sitelight